diumenge, 8 de novembre del 2009

SEGURETAT INFANTIL

Neix la primera cadira de seguretat infantil destinada als autobusos.


Una empresa bilbaína ha presentat la primera cadira de seguretat infantil específica per a autobusos de tota Europa, que pot ser utilitzada per nens d'edats compreses entre els 3 i els 11 anys i que es pot adaptar a qualsevol butaca d'autobús.

Set milions de nens espanyols viatgen cada dia amb autobús per a anar al col·legi. La citada empresa, Kidy Froh, especialitzada en productes de seguretat infantil, va dur el passat mes de setembre el nou seient a la Fira de Puericultura de Colònia, la més important del sector, on va confirmar que és la primera de tota Europa a patentar un sistema de retenció infantil per a autobusos i va tancar acords per a la distribució de més de 150.000 unitats.

La seva fabricació respon que aquest mateix mes entra en funcionament una nova normativa europea que obliga a incorporar sistemes de retenció infantil en els autobusos de transport escolar i de viatgers.

Segons les dades facilitades per l'empresa, set milions de nens a Espanya utilitzen cada dia l'autobús com mitjà de transport per a desplaçar-se al col·legi i, des de fa temps, tant els pares com els propis centres i les companyies d'autobusos demandaven un sistema de seguretat específic.Hem de recordar que la no utilització del cinturó de seguretat, és la segona causa de mortalitat en accidents de circulació, crec que es un tema molt seríos i que ens hem de posar tots a treballar JA!!!!!!!!!

Mireu el video de la seguretat dels autobuses.



1 comentari:

  1. Hola Mari quina bona noticia m'acabes de donar!!!Crec que ja seria hora que els empreses d'autobusos es posin les piles pel què fa el tema dels cinturons de seguretat! crec que és vergonyos que en aquestes altures hi hagin molt pocs autobusos que partin instal·lat aquest servei, i també caldria dir, que els pocs que circulen actualment no són ni de bon tros com els del teu article, són només un simple cinturó que els subjecte per la cintura.
    Espero que aquests nous cinturons de seguretat els poguem veure aviat en circulació en tots els autobusos!!!

    ResponElimina