diumenge, 8 de novembre del 2009

SENTIMENTS PROFUNDS......


EL MISTERI DE LA MATERNITAT,

EN IMATGES....

Fins al 28 de febrer de 2010, podrem gaudir en CaixaForum Madrid de la mostra “Maternitats” del periodista i fotògraf català Bru Rovira, qui va recórrer el món a la recerca d'instantànies sobre el sentiment profund i universal de la maternitat.

La mostra està composta per 16 fotografies preses en diversos països com l'Índia, Senegal, Espanya, Brasil, Guatemala, Rwanda o Sèrbia en les quals s'enalteix la maternitat com un vincle d'unió en el qual preval l'amor i la bellesa encara a pesar de les adversitats com la violència, la marginació, la pobresa o les malalties.

Les fotografies semblen tenir una magnetisme especial, aquestes que a l'observar-les provoquen fortes sensacions.

La mirada d'amor que sorgeix d'una mare cap a un fill és segons paraules de l'artista “un petit punt de llum, un esclat d'esperança”.

La foto amb la qual obre la mostra Maternitats és la d'una adolescent senegalesa que besa en la boca a la seva filla nounada a qui acaba de donar a llum sola.

Així, totes les instantànies resum la relació més pura i meravellosa que pot haver entre dos éssers humans, la de la maternitat.

Com expressa Rovira en el seu llibre Maternitats, la relació mare-fill pertany a aquest univers immaterial, privat i íntim capaç de sobreviure a qualsevol situació per molt mal que es posin les coses.

Trobo super interessant aquesta mostra, perquè amb unes imatges es poden arribar a transmetre un munt de sentiments marevellosos.¡Os recomano veure el enllaç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada