dilluns, 19 d’octubre del 2009

EL GOVERN PROPOSA MODIFICAR LA LLEI DE L´AVORTAMENT VIGENT ACTUALMENT S ESPANYA

El govern proposa modificar la llei de l'avortament vigent actualment a Espanya

En tres punts fonamentals:

1. Reducció de l'edat de 18 a 16 anys per a poder prendre la decisió pròpia i sense autorització paterna/materna d'avortar, sempre que es compleixin els requisits estipulats per a la realització de la intervenció de paralització de l'embaràs.

2. Ampliació a poder avortar fins a la setmana 14 de la gestació.

3. Facilitación sense recepta prèvia, però sota consell farmacèutic, de la píndola del dia després, mètode anticonceptiu ja usat a Espanya sota prescripció mèdica.
Primerament dono la meva opinió a la llei de l'avortament Cada dona ha de prendre la seva pròpia decisió d'interrompre o no el seu embaràs, no ha de ser una decisió que altres persones prenguin per tu (polítics, religiosos, associacions. Etc ) tot ha d'estar dintre d'una ètica i moral de cada dona. El que creo és que han de ser millor informades tant les dones com la joventut, de les conseqüències que implica un avortament,tant seqüeles físiques com psicològiques, i buscar la forma de promoure els anticonceptius, per a evitar embarassos no desitjats. Jo no tindria el valor de fer-lo, però tampoc sóc qui de decidir si altra persona ha d'o no fer-lo, i creo que és molt pitjor veure beus assassinats després del seu naixement llençats en contenidors d'escombraries dintre de borses, abandonats a la intempèrie, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada